Het Annadal-complex is gebouwd in 1950 en was een ziekenhuis. Sinds 1990 is het gebouw een zorg- en studentencomplex, Medisch Centrum Annadal en Annadal Campus. Het complex zal verder geoptimaliseerd en ontwikkeld worden tot een bruisende zorg- en studentencampus.

 

Op dit moment huren SSH en de Universiteit van Maastricht 421 studentenkamers die door Nederlandse en buitenlandse studenten worden bewoond. Doordat er in Nederland steeds meer behoefte komt aan studentenwoningen en door het beleid van de gemeente Maastricht, is het de bedoeling dat er nog 650 nieuwe studentenwoningen aan Annadal Campus worden toegevoegd.

Het Annadal-complex wordt gekenmerkt door een unieke mix van studentenhuisvesting en de gezondheidszorg. Naast het optimaliseren van het complex, wil de eigenaar, All-In Annadal B.V., diverse activiteiten toevoegen aan het complex om het complex nog levendiger en dynamischer te maken. Het is de bedoeling dat het complex wordt uitgebreid door ook meer zorg-, horeca- en sportfaciliteiten toe te voegen.

Onzid heeft in samenwerking met All-In Real Estate gewerkt aan een nieuw concept voor Annadal Campus. Daarnaast heeft Onzid (web)design de website plus het logo en huisstijl ontworpen.