Van werken op kantoor, via het werken thuis, naar je thuis voelen op je werk. Handel Amsterdam stapt bewust af van grootschaligheid en is ontworpen om ruimte te beiden aan eigen identiteit, spontaniteit en creativiteit, zodat bewoners de vrijheid hebben om op persoonlijke wijze invulling te geven aan de werkomgeving.

 

 

Handel Amsterdam nodigt uit tot informele gesprekken, onverwachte ontmoetingen en het creëren van spontane werkplekken. Hoe meer, hoe vaker, hoe beter. Even met je laptop op schoot op een gemakkelijke bank? Bijpraten met een collega? De ruime gang biedt een ruim en divers aanbod aan gedeelde faciliteiten, zoals flexplekken, brainstormruimtes en comfortabele zithoeken om je even terug te trekken. Techniek zorgt ervoor dat je overal en altijd online bereikbaar bent.

Handel Amsterdam gaat uit van behoeftes in plaats van vierkante meters. Het slim doordachte ontwerp zorgt ervoor dat bedrijven minder regen vierkante meters hoeven te huren, en toch gebruik kunnen maken van een groter aanbod aan faciliteiten. De gedeelde ruimtes worden maximaal benut. De juiste balans zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Handel Amsterdam – the office that feels like home

Onzid heeft in samenwerking met Being Development en All-In Living het concept voor Handel Amsterdam ontwikkelt.