Onzid webdesign badhoevedorp.

De kunst van webdesign is om een website optimaal aan te laten sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Na het zien van de website moeten klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van het bedrijf. Indien je website al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed beeld vormen van de werkzaamheden van jouw bedrijf?

Daarbij is het ontwerp van je website is natuurlijk heel belangrijk, voor veel potentiële klanten is het immers een eerste kennismaking met jouw bedrijf. Een goed werkende overzichtelijke website wekt vertrouwen in jouw organisatie en levert meer respons op.
En niet onbelangrijk, bezoekers komen nog eens terug.

Onzid Webdesign en website onderhoud

WORDPRESS

WIJ MAKEN ALLE WEBSITES MET WORDPRESS

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt maken én onderhouden. WordPress begon ooit als simpel CMS om een webblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen. Maar, de vraag: “Wat is WordPress?” is niet te beantwoorden in een paar regels…

Meer weten over WordPress?

RESPONSIVE WEBDESIGN

JOUW WEBSITE OPTIMAAL OP IEDER SCHERMFORMAAT

Eén website, één Content Management Systeem (CMS), één keer je content creëren – één merkbeleving op alle platforms. Klinkt eigenlijk te goed om waar te zijn, vind je niet? Mits goed uitgevoerd, is een Responsive website dé oplossing om al je content toegankelijk te maken voor alle denkbare gebruikers, wanneer dan ook, waar dan ook en op welk apparaat dan ook.

Meer weten over responsive webdesign?

WEBSITE ONDERHOUD

EEN GOEDE WEBSITE IS NOOIT KLAAR

Wellicht is het uitbesteden van het onderhoud aan jouw website een interessante optie, dan kun jij je bezig houden met zaken waar je echt goed in bent!