Onzid websiteonderhoud badhoevedorp

Je hebt zelf een WordPress site gemaakt of laten maken, misschien zelfs laten optimaliseren voor Google en dan ga je aan de slag. Maar hoe zit het met het onderhoud? Na een tijdje merk je dat er een nieuwe versie van WordPress uit is en dat er updates zijn voor de plugins die je hebt gebruikt. Natuurlijk kom je een heel eind om door op de update links te klikken.

Maar na een paar updates merk je dat je bepaalde delen van je site niet meer kunt wijzigen. Of erger nog, je hebt een tijdje geen update gedaan en je website is gehacked. Kun je daarmee overweg, dan is er niet zoveel aan de hand en kun je de problemen wel oplossen.
Wil je die zorgen echter niet, dan kun je dit beter uitbesteden aan Onzid websiteonderhoud Badhoevedorp. Dan ben je er altijd van verzekerd dat je website goed werkt. Bedenk zelf maar wat het voor jouw bedrijf betekent om – in een slecht geval – dagen of weken offline te zijn.

Website onderhoud: zelf doen of uitbesteden - Onzid Webdesign

*Bij het afsluiten van een onderhoudspakket voor 1 jaar (€ 600,- ex. btw) maken wij GRATIS een nieuwe website die voldoet aan alle moderne eisen. Dus geschikt voor mobiel gebruik, een privacyverklaring, indien nodig een verwerkersovereenkomst én met een veilig SSL Certificaat (groene slotje). Zo ben je helemaal klaar voor de AVG.

Waarom is website onderhoud nodig?

Tussen software leveranciers en hackers is het altijd een kat en mis spel. Je maakt het zelf regelmatig mee, of het nu voor je computer is of mobiele telefoon, ook bij Microsoft en Apple worden updates aangeboden. Dit omdat het altijd weer beter en mooier kan, maar vooral omdat er een betere beveiliging nodig is. Deze updates zorgen er voor dat gevonden beveiligingslekken weer worden gedicht, en datzelfde geldt ook voor WordPress en de plugins.

Doe je geen website onderhoud (lees updates), dan zal deze na verloop van tijd trager worden en daarnaast ook gevoeliger voor hackers zijn. Laat je het onderhoud van je website helemaal lopen dan zal je hosting provider je op een gegeven moment zelfs dringend vragen je website te updaten of liever nog te verwijderen. Want hosting providers willen nu eenmaal geen websites hosten op hun servers die gevoelig zijn voor hackers.

Wat is het voordeel van uitbesteden?

Naast alle back ups en updates die worden uitgevoerd, ontvang je ook advies over te gebruiken plugins. Niet alle plugins worden even goed bijgehouden door de ontwikkelaar en kunnen daardoor verouderen en ongeschikt worden voor de nieuwste versies van WordPress. Ook zijn er plugins die conflicten veroorzaken met anderen, of plugins die teveel geheugen gebruiken waardoor je website ineens onnodig langzaam wordt, soms zo extreem dat je zelfs een groter hosting pakket moet aanschaffen.

Besteed je het website onderhoud uit aan Onzid, dan hoef jij je nergens zorgen over te maken. Je krijgt altijd juist advies en maakt altijd optimaal en veilig gebruik van alle mogelijkheden die WordPress biedt.

Naast technisch onderhoud is het ook mogelijk om je content te laten bewerken, denk hierbij aan het uploaden van foto’s of het installeren van extra opties.

Wat is het je waard?

De keuze is aan jou, ga je (onnodig) veel tijd besteden aan het onderhouden van je website, of besteed je het onderhoud liever uit voor een paar dubbeltjes per dag? Want in dezelfde tijd die je nu besteed aan je website kun je ook een nieuwe klant werven die een veelvoud oplevert…

SEO

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

ZELF JE WEBSITE ONDERHOUDEN?

DAT KAN MET WORDPRESS

NUMMER 1 IN GOOGLE?

GOOGLE ADWORDS SPECIALIST

RESPONSIVE WEBSITE

GESCHIKT VOOR IEDER BEELDSCHERM